Handels-betingelser

Hornbæk Gymnastik Forening v/ Formand Edel Andersen

Strindbergsvej 11, Over Hornbæk
8920 Randers NV
CVR-nr. 33 00 57 25

Personlige oplysninger:
Ingen personlige oplysninger, der registreres ved Hornbæk Gymnastik Forening (HGF), bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HGF.I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode til modtagelse af betaling. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos HGF på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Betaling:
HGF modtager betaling med Dankort og VISA dankort.
Mobilepay 63328 – betaling til mobilepay, kun efter aftale. Kan IKKE benyttes ved holdtilmelding!

GDPR (General Data Protection Regulation):
Ved tilmelding til HGF accepterer du, at situationsbilleder af aktiviteter i foreningen må anvendes på HGF’s facebookside og på HGF’s hjemmeside.
Situationsbilleder defineres i denne sammenhæng som billeder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet. Det kunne for eksempel være gymnaster til et stævne, gæster til en opvisning eller lign.

Fortrydelseret:
Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med repræsentant fra bestyrelsen Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa.